V knize Jídlo jako pokrm duše najdete spoustu velmi užitečných informací o různých typech stravy a jejich vlivu na lidské tělo, včetně seznamu bio-prodejen v Čechách i na Slovensku. Pokud respektujeme svou duši a jsme s ní spojeni, můžeme získat naprosto odlišný přístup ke stravě - pak můžeme jíst cokoli, co chceme, kdykoli to chceme. Tato kniha nás jedinečným způsobem seznámí s různými typy stravy a jejím vlivem na lidské tělo. Stranou nezůstává ani etický pohled na to, čím se dennodenně stravujeme.
Jaké jídlo opravdu oslavuje lidského ducha a podporuje spojení každého jednotlivce s jeho duší, a které to naopak nedělá? Odpověď je snadná - nejvýživnější strava je ta, která je vědomě pěstovaná, láskyplně vybíraná i připravovaná a nekonzumovaná bezmyšlenkovitě.
Brožovaná, 343 str., nakl. Eugenika 2009